Smo mlado podjetje a z bogatimi izkušnjami

Smo mlado podjetje a naši zaposleni imajo dolgoletne izkušnje na področju načrtovanja in montaže, servisiranja ter vzdrževanja energetskih naprav za hlajenje, ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo objektov. Za nami je veliko uspešnih projektov, z našim delom so zadovoljne vse naše stranke.

Naše vrednote

Pri našem delu želimo udejanjati vrednote spoštovanja, poštenosti, odgovornosti, kakovosti in zavzetosti. Smo partner in v pomoč našim naročnikom pri svetovanju, pri izvedbi, obratovanju in uporabi naprav, ki ustvarjajo in prenašajo energijo s toploto, prezračevanjem in klimatizacijo prostorov.

Skrb za okolje je naše vodilo, tako pri uporabi zelene energije oziroma njenih energentov, kakor tudi pri pripravi in izvedbi projektov za domačo oziroma poslovno uporabo.

Naše poslanstvo in vizija

Naša poslanstvo je, da tehnološko napredne energetske naprave in storitve približamo uporabnikom ter jim tako ponuditi vrhunsko, zdravo in udobno bivanja v domu, v poslovnih prostorih ali v proizvodnih procesih .

Naša vizija je postati najkakovostnejši in celovit ponudnik storitev in izdelkov v Sloveniji na področju sodobnih energetskih naprav.

Podatki o podjetju

SISTEM PLUS D.O.O.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana

Davčna številka SI: 55519334
Matična številka: 6968848
Št.obrtnega dovoljenja: 158369/DG38-3-212/2016

pooblaščeni prodajalci in serviserji Mitsubishi Electric

Direktor podjetja Sistem Plus d.o.o. Marjan Pograjc se je udeležil tehnične predstavitve in šolanja za proizvode Mitsubishi Electric. Podjetje REAM d.o.o. ga z dnem 9.2.2016 imenuje za pooblaščenega prodajalca in serviserja klimatskih naprav in toplotnih črpalk Mitsubishi Electric.

Beri dalje >>

pooblaščeni monterji in serviserji Daikin

Podjetje Airabele d.o.o., kot pooblaščeni distributer in prodajalec klimatskih naprav in toplotnih črpalk podjetja DAIKIN, je dne 17.5.2016 naše podjetje Sistem Plus d.o.o.  pooblastilo za montiranje in servisiranje izdelkov DAIKIN. S tem se potrjuje kakovost naših storitev ter je to obenem garancija za originalnost in kakovost tako novih DAIKIN naprav kot vseh rezervnih delov.

Beri dalje >>

pooblaščeni monterji in serviserji Danfoss

Direktor podjetja Sistem Plus d.o.o. Marjan Pograjc je certificiran Danfoss inštalater. Certifikat mu je na osnovi upešno opravljenega izobraževanja podelilo podjetje Danfoss Tratta d.o.o.

Beri dalje >>

pooblaščeni vzdrževalci in serviserji Eurapo

Sistem plus je pooblaščeni vzdrževalec in serviser za naprave proizvajalca Eurapo.

Beri dalje >>

pooblaščeni monterji, vzdrževalci in serviserji Aermec

Podjetje Bossplast d.o.o. je na osnovi opravljenega strokovnega uspodabljanja predstavnikov podjetja, podjetju Sistem plus d.o.o. izdalo pooblastilo za izvajanje montaže, vzdrževanje ter servisiranje ventilatorskih konvektorjev Aermec in hladilnih naprav Aermec.

Beri dalje >>

Bonitetna ocena AAA

Sistem plus se uvršča v najvišji bonitenti razred odličnosti v Sloveniji.

Beri dalje >>

Obrtno dovoljenje za popravilo strojev in naprav

Dne 7.3.2016 je podjetje Sistem Plus d.o.o. pridobilo obtrno dovoljenje za izvajanje dejavnosti na področju popravila strojev in naprav. V okviru tega so seveda tudi naše temeljne dejavnosti kot so popravilo in vzdrževanje mehanizmov za prenos energije, popravilo in vzdrževanje industrijskih hladilnih in čistilnih naprav in drugo.

Beri dalje >>

Vpisani v evidenco ARSO

Podjetje Sistem plus d.o.o. je bilo 8.4.2016 pri Agenciji Republike Slovenije za okolje - ARSO -  vpisano v evidenco pooblaščenih podjetij za vzdrževanje in nameščanje nepremične opreme za hlajenje in klimatizacijo in toplotnih črpalk.

Beri dalje >>