Sistem Plus - ustvarjamo in prenašamo energijo

Sistem Plus - ustvarjamo in prenašamo energijo

V podjetju Sistem plus nudimo celovito in široko paleto storitev na področju energetskih naprav:

  • projektiramo in pripravljamo dokumentacijo za izvedbo energetskih sistemov,
  • montiramo energetske naprave kot so klimati, hladilni agregati, toplotne črpalke, ventilacijske naprave, klimatske naprave, kotlovnice
  • vzdržujemo in servisiramo vse energetske naprava
  • prodajamo energetske naprave, materiale ter rezervne kose  ... . 

Podjetje Sistem Plus je mlado podjetje, ustanovljeno leta 2015. Pohvalimo pa se lahko s skoraj 30 letnimi bogatimi izkušnjami naših zaposlenih na področju načrtovanja, montaže, servisiranja in vzdrževanja energetskih naprav za hlajenje, ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo.

 

Našo kakovost dokazujejo številni certifikati in potrdila kakovosti. A najboljše potrdilo so predvsem mnogi uspešno zaključeni projekti ter naše zadovoljne stranke. Z mnogimi od teh sedaj sodelujemo že več let.

 

 

POSLANSTVO IN VIZIJA

Poslanstvo našega podjetja je tehnološko napredne energetske naprave in storitve približati uporabnikom ter jim tako ponuditi vrhunsko, zdravo in udobno bivanja v domovih, poslovnih prostorih, lokalih in proizvodnih objektih. Naši rezultati potrjujejo našo vizijo postati najkakovostnejši in celovit ponudnik storitev in izdelkov v Sloveniji na področju sodobnih energetskih naprav.

 

NAŠE VREDNOTE

Pri našem delu se držimo temeljnih univerzalnih vrednot: spoštovanja, poštenost, odgovornost, kakovost in zavzetost. Pri vsakem tudi najmanjšem projektu nastopimo kot partner. Našim naročnikom smo v pomoč pri svetovanju, pri izvedbi, obratovanju in uporabi naprav, ki ustvarjajo in prenašajo energijo s toploto, prezračevanjem in klimatizacijo prostorov.

Naše pomembno vodilo je tudi skrb za okolje. To velja tako pri uporabi zelene energije oziroma njenih energentov, kakor tudi pri pripravi in izvedbi projektov za domačo oziroma poslovno uporabo.

Prednosti sodelovanja z nami

Sistem Plus - Prednosti sodelovanja z nami

Spoštujemo roke in dogovore, za opravljeno delo nudimo garancijo

Dela vedno opravljimo v dogovorjenih rokih. Ravno tako je kočna cena enaka predhodno dogovorjeni. Na vsa naša opravljena dela ter na ugrajene tehnične komponente nudimo garancijo.

 

Zagotovljemo strokovnost in profesionalni pristop

Svojim strankam zagotavljamo strokovnost, profesionalen pristop in maksimalno fleksibilnost:

  • prisluhnemo potrebam in željam tudi najbolj zahtevnih strank,
  • strokovnost dokazujemo s certifikati in potrdili,
  • se stalno izobražujemo, se udeležujemo sejmov in strokovnih srečanj, našo ponudbo stalno bogatimo s sodobnimi znanji in opremo

Z vsemi svojimi strankami, dobavitelji in poslovnimi partnerji gojimo odličen poslovni odnos, ki temelji na zaupanju ter želji po dolgoročnem in uspešnem sodelovanju.

Zagotavljamo najvišjo stopnjo kakovosti

Pri izvedbi vseh naših storitev zagotavljamo najvišjo stopnjo kakovosti izvedbe vseh naših del. To nam omogočajo naše strokovno znanje ter dogloletne izkušnje. Obenem to dosežemo tudi z uporabo le najboljših materialov ter preverjenih in uveljavljenih tehničnih naprav naših vrhunskih dobaviteljev.

Zakaj Sistem plus

Smo mlado inovativno podjetje z bogato tridesetletno tradicijo svojih zaposlenih, ki skupaj z dobavitelji ponuja celovite in visoko kakovstne rešitve na področju energetike. Pripravimo rešitve vseh vrst od ideje, svetovanja, nabave opreme in materiala, do izvede in zagona sistema ter predaje naročniku. Projekte lahko izvedemo v celoti in na ključ.

Specializirani smo za energetske naprave za prezračevanje, hlajenje in gretje. Poznamo vse najsodobnejše tehnologije na področju energetskih sistemov, smo pooblaščeni zastopniki, monterji ter serviserji mnogih najboljših proizvajalcev energetskih naprav, kot so Daikin, Mitshubishi Electronic, Danfoss, Eurapo, Aermec ... .

Smo nosilci licenc ter prejemniki mnogih potrdil o strokovni usposobljenosti, prejemniki certifikatov.

Izvajamo zelo velike projekte za pravne osebe kot tudi manjše projekte za fizične osebe.

Projekte izvajamo po celotni Sloveniji.

Čistimo tudi vse kanalske prezračevalne sisteme, ki jih predpisuje sistem HACCAP za katerega imamo certifikat VDI 6022.

Nadgrajujemo tudi stare krmilne sisteme z novimi(CNS) sistemi krmiljenja, ki so prilagojeni uporabniku in niso več zaklenjeni.

Izvajama tudi sanacije in prenove starih oziroma dotrajanih energetskih sistemov.

Izdelujemo tudi energetske izkaznice vaših objektov.

Podjetje je ekološko ozaveščeno in trajnostno naravnano s ciljem dolgoročnega in uspešnega poslovanja ter sodelovanja s strankami in partenrji.

Trdno verjamemo v svoje delo in poslanstvo ter smo prepričani, da smo prava izbira tudi za vas.

Preberite več ...